Služby města Přerova budou měnit název

Rada města Přerova po projednání podala návrh Zastupitelstvu města Přerova schválit novou zřizovací listinu příspěvkové organizace Kulturní a informační služby města Přerova ( KIS ).

Jedná se o návrh ,který vzešel jako výstup z Výboru Zastupitelstva města Přerova pro restrukturalizaci příspěvkových organizací statutárního města Přerova v rámci řešení další činnost příspěvkové organizace Služby města Přerova. Výborem bylo doporučeno ukončit provozování střediska Lázně Bochoř a ubytovny Chemik Službami města Přerova, a to k termínu do 30.6.2009. Dále bylo Výborem doporučeno změnit název příspěvkové organizace Služby města Přerova na nový název - Kulturní a informační služby města Přerova. V souvislosti se zaměřením činnosti příspěvkové organizace na oblast kultury, informací a turistiky, bylo doporučeno předat této příspěvkové organizaci k hospodaření nemovitosti ve vlastnictví statutárního města Přerova - Kulturní dům Vinary, Kulturní dům Dluhonice a Dělnický dům Lověšice.

Účinnost nové zřizovací listiny příspěvkové organizace Kulturní a informační služby města Přerova je stanovena k termínu 1.7.2009.

16. 4. 2009 11:09:45 | přečteno 2907x | Mgr. Bohuslav Přidal

Celkem přístupů: 21120545