Dostavba plaveckého areálu bude zahájena

Tři obchodní společnosti soutěžili o veřejnou zakázku na dostavbu areálu plaveckého bazénu v Přerově.

Nejvýhodnější nabídku předložila PSS stavební společnost a.s. Přerov.

Rada města schválila uzavření smlouvy s výše uvedenou společností, která nabídla cenu ve výši 24 577 650 Kč bez DPH. Na financování akce předpokládá město dotaci více než 13 mil Kč z Regionálního operačního programu Střední Morava.

Předmětem soutěže byla zakázka na dostavbu areálu plaveckého bazénu v Přerově v ulici Kopaniny. Cílem řešení je rozšíření vodní plochy venkovní části plaveckého areálu a osazení nové bazénové technologie vnitřního 50 m a venkovního 25 m bazénu vč. nezbytných a navazujících stavebních objektů a provozních souborů. U venkovního 25 m bazénu budou provedeny nové odvodňovací přelivové hrany, bude vybudován nový bazén s vodními atrakcemi Řešení vychází z trendu budovat vodní areály, ve kterých budou moci návštěvníci trávit volný čas i vodními hrátkami v bazénech s rozmanitými atrakcemi. Součástí nových bazénů bude rovněž nová technologie cirkulace bazénů. Nový bazén s vodními atrakcemi bude proveden z nerezového materiálu, dětské brouzdaliště naopak z folie. Dle zpracované dokumentace byly předpokládané náklady v částce od 32 - 42 mil. Kč.

25. 3. 2010 9:58:15 | přečteno 1873x | Mgr. Bohuslav Přidal