Odtahová služba v Přerově

Smlouva o provádění odtahů bude uzavřena mezi statutárním městem Přerovem a Technickými službami města Přerova, s.r.o., Předmětem smlouvy bude zajišťování odtahů silničních vozidel tvořících překážku provozu na pozemních komunikacích, zajišťování odtahů silničních vozidel v případě neuposlechnutí rozhodnutí silničního správního úřadu a dále zajišťování hlídání, uskladnění a výdeje odtažených silničních vozidel včetně vybírání ceny za úplný a započatý odtah a ceny za hlídání odtažených vozidel na určeném parkovišti. Ve smlouvě Rada města Přerova zmocní Technické služby města Přerova, s.r.. k výkonu práv a povinností vlastníka místní komunikace .Uvedená smlouva bude uzavřena na dobu určitou a to do 31. března 2011.

Město uhradí společnosti náklady na odtah a hlídání vozidla, které bylo společností nahlášeno pověřenému zástupci města jako věc ztracená, a to v následující výši:

náklady na odtah ve výši 1700,- Kč vč. DPH ,

náklady na hlídání ve výši 100,- Kč/den vč. DPH ,