Zateplení základních škol v Přerově

Rada města Přerova na své 84 schůzi po projednání schválila zadání veřejné zakázky na provedení stavebních prací spočívajících v zateplení obvodového pláště , střechy, výměny výplní otvorů a nezbytné související stavební úpravy stávajících objektů komplexu budov Základní školy na ul. Trávník v Přerově.

Současně schválila vyhlášení zadání veřejných zakázek na Základní školy Velká Dlážka a Základní školy Hranická 13 v Přerově - Předmostí.

Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací spočívajících v zateplení obvodového pláště a střechy, výměny výplní otvorů a nezbytné související stavební úpravy stávajících objektů komplexu budov základních škol v Přerově . Předmětem veřejné zakázky je kromě provedení stavebních prací rovněž vypracování projektové dokumentace skutečného provedení stavby.

Zadávacím řízením byla pověřena externí společnost.

1. 4. 2010 10:11:57 | přečteno 2016x | Mgr. Bohuslav Přidal