Změny v personálním obsazení pracovních skupin

Na své 5. schůzi konané den 2.2.2011 Rada města Přerova po projednání:

• odvolala z funkce člena Inventarizační komise Ing. Naděždu Jačkovou a jmenovala členem této komise PhDr. Mgr. Marcela Kašíka
  • odvolala z funkce člena pracovní skupiny pro půjčky z fondu oprav, modernizací a rozšiřování bytového fondu Bc. Ivo Kropáče a jmenovala členem této pracovní skupiny MUDr. Magdalenu Dostalovou
  • odvolala z funkce člena a předsedy pracovní skupiny pro dlouhodobý plán rekonstrukce dětských hřišť v Přerově Mgr. Šárku Krákorovou Pajůrkovou a jmenovala předsedkyní této pracovní skupiny Ing. Jarmilu Havlíčkovou a organizačním pracovníkem Svatavu Doupalovou
  • zrušila pracovní skupinu pro koordinaci plnění Programu regenerace a rozvoje městského parku Michalov
  • odvolala z funkce člena a předsedy pracovní skupiny pro koordinaci projektu Předmostím až do pravěku Mgr. Elenu Grambličkovou, současně jmenovala předsedou této pracovní skupiny Mgr. Josefa Kulíška, jejími členy Ing. Pavla Galu, Mgr. Miroslavu Švástovou a PhDr, Karla Žurka a dále z funkce organizačního pracovníka odvolala Mgr. Miroslavu Švástovou a organizačním pracovníkem jmenovala Ing. Františka Zlámala
  • odvolala z funkce člena a předsedy pracovní skupiny pro realizaci revitalizace městského hřbitova v Přerově Mgr. Elenu Grambličkovou a jmenovala předsedou této pracovní skupiny Ing. Jarmilu Havlíčkovou
  • odvolala z funkce člena občanské poradní komise pro Projekt regenerace panelového sídliště Přerov II - Předmostí Ing. Jiřího Bílka a Mgr. Vítězslava Mádra
  • odvolala z funkce člena pracovní skupiny pro regeneraci a revitalizaci náměstí TGM v Přerově Mgr. Elenu Grambličkovou, Mgr. Šárku Krákorovou Pajůrkovou, Ing. Zdeňka Kazílka, MUDr. Evu Šenkýřovou a jmenovala členy této pracovní skupiny Ing. Jarmilu Havlíčkovou, Mgr. Dušana Hluzína, Ing. Tomáše Dostala a PhDr. Karla Žurka
  • odvolala z funkce předsedy pracovní skupiny pro návrh plánu oprav místních komunikací Mgr. Josefa Kulíška a jmenovala předsedou této pracovní skupiny Mgr. Dušana Hluzína, odvolala z funkce člena Ing. Martina Kučeru a Ing. Františka Simona, jmenovala členem Ing.Radka Koněvalíka a organizačním pracovníkem Dagmar Vitoslavskou
  • odvolala z funkce člena a předsedy stálé pracovní skupiny pro řešení problematiky bydlení v domech s pečovatelskou službou při Odboru sociálních služeb a zdravotnictví Mgr. Šárku Krákorovou Pajůrkovou a jmenovala jejím předsedou Ing. Jarmilu Havlíčkovou a organizačním pracovníkem Ludmilu Složilovou
  • odvolala z funkce člena pracovní skupiny - redakční rady webových stránek města Mgr.Šárku Krákorovou Pajůrkovou a Ing. Karla Jačka a jmenovala členy této pracovní skupiny Jana Ponížila a Ing. Jana Slivka
  • odvolala z funkce členky pracovní skupiny pro koordinaci Programu regenerace a revitalizace zámku v Přerově Mgr. Šárku Krákorovou Pajůrkovou
  • odvolala z funkce předsedkyně pracovní skupiny na Vytipování lokality pro umístění víceúčelové sportovní haly v Přerově Mgr. Šárku Krákorovou Pajůrkovou a jmenovala předsedou Mgr. Dušana Hluzína

Další změny v personálním obsazení pracovních skupin projednávali radní na své 6. schůzi , konané dne 23.2.2011

• Z pracovní skupiny zabývající se problematikou jednotného vizuálního stylu byl na vlastní žádost odvolán Ing. Richard Šlechta. Novým členem této skupiny Rada jmenovala Ing. Petra Hermélyho
  • Z pracovní skupiny pro koordinaci Programu regenerace a revitalizace zámku v Přerově byla na vlastní žádost odvolána Mgr. Elena Grambličková
23. 2. 2011 16:11:23 | přečteno 2093x | Mgr. Bohuslav Přidal