Na občany Výmyslova čeká nová povinnost

Přerov/ Bývalý vojenský statek Výmyslov se už definitivně stal součástí Henčlova, který je místní částí Přerova. Obyvatelé Výmyslova se už nebudou jako doposud hlásit k Troubkám nad Bečvou, ale nově k Přerovu. Změnu hranice katastrálního území provedl v minulých dnech Katastrální úřad Olomouckého kraje.

Na sto dvacet obyvatele Výmyslova teď čeká nová povinnost - v průběhu ledna roku 2012 musejí podat na Finančním úřadě Přerov přiznání k dani z nemovitosti, protože se změnily okolnosti, které mají vliv na výši daně. Kdyby poplatníci nestačili v tomto termínu podat daňové přiznání, čekala by je sankce.

„Kromě této povinnosti nemusejí lidé z Výmyslova nic měnit - zůstávají jim čísla domů i ulice, jen jejich adresa je teď Přerov 8 Henčlov,“ podotkl předseda osadního výboru v Henčlově Petr Laga.

5. 12. 2011 11:54:35 | přečteno 2131x | Mgr. Bohuslav Přidal

Celkem přístupů: 20550073