V Michalově budou nové toalety

Přerov/ Nové sociální zařízení bude mít od dubna restaurace v přerovském parku Michalov. Město do těchto oprav investuje 350 tisíc korun.

„Restaurace Michalov má v současné době toalety, které už neodpovídají standardům. Proto jsme vyhlásili výběrové řízení na jejich opravu. O rekonstrukci sociálních zařízení mělo zájem osmnáct firem,“ uvedl náměstek přerovského primátora Michal Zácha. Jak dále podotkl, právě díky výběrovému řízení a velké konkurenci firem se podařilo původní rozpočet ve výši 610 tisíc korun dostat dolů takřka o polovinu. Olomoucká firma TS a B, která se v těchto dnech pustila do oprav starých záchodů, má na rekonstrukci čtyřicet dnů, takže do začátku jarní sezóny budou toalety už v novém.

13. 2. 2013 9:13:21 | přečteno 1113x | Mgr. Bohuslav Přidal