Do přerovských silnic „potečou“ miliony

nábř. E.Beneše

Přerov/ Jedenáct milionů korun. To je částka, která ještě letos na podzim poputuje do oprav silnic v Přerově. Konkrétně bude město investovat do vozovek v ulicích Šířava – Svisle, nábřeží Edvarda Beneše, Seifertova, Bratrská a Prostějovská. Ty jsou totiž v nejhorším stavu.

„Oprava bude spočívat v odfrézování stávajících asfaltových vrstev a v následném položení nového asfaltového koberce. V místě autobusové zastávky na nábřeží Beneše, kde jsou už do hloubky vozovky vyjeté koleje, bude silnice navíc zpevněna žulovými kostkami,“ uvedl náměstek přerovského primátora Michal Zácha.

O rekonstrukci přerovských silnic měly zájem čtyři firmy, nakonec zvítězila pražská stavební společnost Strabag.

Foto: Na snímku vozovka na nábřeží Edvarda Beneše, kde jsou koleje vyjeté od autobusů.

12. 9. 2013 9:58:14 | přečteno 1306x | Mgr. Bohuslav Přidal

Za týden: 42072