Město Přerov

moderní město s mamutí historií
Mamut

Vyhledávání

Ochrana osobních údajů - GDPR

Správce osobních údajů:

Statutární město Přerov

Kontaktní spojení: Úřední hodiny, kontaktní spojení, podatelna

Kontakty na pověřence:

Ing. Renata Lounová

  • e-mail: poverenec@prerov.eu,
  • telefon.: 581 268 135,
  • adresa: Bratrská 709/34, 750 11 Přerov 2

Statutární město Přerov (dále jen „SMPr“) tímto informuje subjekty údajů o jejich právu požadovat za podmínek stanovených čl. 15 až 20 nařízení GDPR přístup ke zpracovávaným osobním údajům, opravu zpracovávaných osobních údajů, výmaz zpracovávaných osobních údajů, omezení zpracování zpracovávaných osobních údajů a právo na přenositelnost zpracovávaných osobních údajů. 

SMPr tímto informuje subjekty údajů o právu za podmínek stanovených čl. 21 nařízení GDPR podat proti zpracování svých osobních údajů námitky.

Výše uvedená práva je stěžovatel oprávněn uplatnit v písemné listinné (žádost s úředně ověřeným podpisem) nebo elektronické formě (e-mail se zaručeným elektronickým podpisem založeným na kvalifikovaném certifikátu žadatele nebo datová schránka) na kontaktních údajích správce uvedených výše.

SMPr tímto informuje subjekty údajů, že mají možnost podat u Úřadu pro ochranu osobních údajů za podmínek stanovených čl. 77 nařízení GDPR stížnost, jestliže se domnívají, že zpracováním jejich osobních údajů je porušeno nařízení GDPR.

SMPr tímto informuje subjekty údajů, že mají za podmínek stanovených čl. 79 nařízení GDPR právo na účinnou soudní ochranu, jestliže mají za to, že jejich práva byla porušena v důsledku zpracování jejich osobních údajů v rozporu s nařízením GDPR. 

SMPr informuje o právu konzultace problematiky zpracování osobních údajů s pověřencem pro ochranu osobních údajů SMPr, přičemž je možné po předchozím objednání využít osobní konzultace s pověřencem pro ochranu osobních údajů.

SMPr nepředává osobní údaje do třetích zemí nebo mezinárodním organizacím. V rámci SMPr nedochází k automatizovanému rozhodování, ani profilování ve smyslu čl. 4 odst. 4 nařízení GDPR.

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů správcem statutární město Přerov (Magistrátem města Přerova a Městskou policií Přerov) dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU)2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů, dále jen "GDPR")

4.6.2019 10:52:28 - aktualizováno 16.3.2021 8:28:46 | přečteno 7718x | MMPr | Celý článek
 
23.5.2018 10:40:29 - aktualizováno 30.3.2021 13:31:33 | přečteno 7718x | webmaster

Ochrana osobních údajů - GDPR

Anketa

Líbila se vám vánoční výzdoba náměstí T.G.M.?
 
87% (128)
 
13% (19)
Všechny ankety a kvízy
 

Vyhledávání v telefonním seznamu úřadu

Pondělí:
Úterý:
Středa:
Čtvrtek:
Pátek:

8.00 - 11.30
8.00 - 11.30*
8.00 - 11.30
8.00 - 11.30*
ZAVŘENO*

12.30 - 17.00
12.30 - 15.00*
12.30 - 17.00
12.30 - 15.00*
 ZAVŘENO*

*) veřejnoprávní jednání na pozvání, objednaní klienti
Technické služby města Přerova Kulturní a informační služby města Přerova Teplo Přerov a.s. Městská policie Přerov Sportoviště Přerov s.r.o. Sociální služby města Přerova, p. o. Městská knihovna v Přerově
Přerov - znak města

Magistrát města Přerova
Bratrská 709/34
Přerov I-Město, 750 02 Přerov 2
E-podatelna: posta@prerov.eu
ID datové schránky:  etwb5sh
Telefon: +420 581 268 111
IČ: 00301825, DIČ: CZ 00301825 

Návštěvnost

Celkem přístupů: 49966685
Za týden: 218178
Za den: 38465
Online návštěvníků: 645
 
Publikační a redakční systém Public4u © 2000-2021
load