Předlohy pro zastupitele najdou občané na webu

Přerov/ Přerov se informačně opět více otevírá občanům. Radní města na svém středečním jednání rozhodli, že začnou na webových stránkách města zveřejňovat podrobné podklady pro jednání zastupitelstva města. Lidé si tak na portálu města mohou v dostatečném předstihu přečíst materiály, které budou projednávat zastupitelé.

„Zveřejňování podkladů na stránkách www.prerov.eu  zajistíme nejpozději k poslednímu září. Díky tomuto rozhodnutí se Přerov přiřadí k městům s vysokou mírou otevřenosti a informovanosti,“ uvedl náměstek přerovského primátora Dušan Hluzín.

Až dosud byla praxe jiná – i když také k občanům vstřícná. Lidé mohli týden před zasedáním zastupitelů nahlédnout do materiálů v Městském informačním centru, jedna kopie předloh byla pro zájemce k nahlédnutí přímo na jednání zastupitelstva. Teď bude informovanost ještě lepší.

„Chceme, aby si lidé mohli stáhnout podklady rychle, jednoduše – a z pohodlí svého domova,“ podotkl náměstek Hluzín.

31.5.2012 9:24:03 | přečteno 1744x | Mgr. Bohuslav Přidal

Navigace

Tiskové zprávy, archiv 2009 - 2019

Technické služby města Přerova Kulturní a informační služby města Přerova Teplo Přerov a.s. Městská policie Přerov Sportoviště Přerov s.r.o. Sociální služby města Přerova, p. o. Městská knihovna v Přerově