Chcete jezdit cyklobusem do Trojanovic? Vyplňte anketu a rozhodněte o příští sezóně

Cyklobus

Už čtvrtým rokem provozují města Přerov a Lipník nad Bečvou linku cyklobusu Bečva, který sváží cykloturisty na trase Přerov – Lipník – Valašské Meziříčí – Rožnov – Bílá, Bumbálka. Obě města nyní zvažují možnost zpestření příští sezóny. Jestli se ale do nového záměru pustí, o tom rozhodne anketa.

„Konkrétně se jedná o možnost zavedení nové trasy z Přerova do Trojanovic - tedy výchozího místa pro nástup na lanovku na Pustevny. Změna by spočívala v tom, že by jeden víkendový den o prázdninách jezdila linka do Trojanovic. Ostatní dny by jezdil cyklobus ve stejné trase jako vloni, tedy na Bumbálku,“ řekl přerovský cyklokoordinátor Jiří Janalík. Aby provozovatelé zjistili zájem cyklistů, připravili anketu, v níž mohou cyklisté vyjádřit svůj názor.

Dotazník má pět otázek a je do konce října zpřístupněn na adrese: https://goo.gl/forms/Pg69tMOzXrrmtgq22.

20.10.2016 14:47:37 | přečteno 320x | Bc. Lenka Chalupová

Navigace