Malé táborníky vystřídají na základně v Čekyni senioři, přihlášky se přijímají od 3. února

Tábor Čekyně

Soutěže, hry, zábava, vycházky po okolí, cvičení, přednášky, výtvarné tvoření, rej v karnevalových maskách, zpívání u táboráku – a mnohé další tábornické aktivity čekají na stovku seniorů, kteří se budou chtít letos v létě zúčastnit tábora v místní části Čekyni. Akci pro ně pořádá krajská rada seniorů Olomouckého kraje, město Přerov coby spolupořadatel bude akci dotovat částkou 25 tisíc korun.

„Přihlášky se přijímají od pondělí 3. února – a platí pořadí, takže kdo má zájem užít si týden od 31. srpna do 5. září na táborové základně v Čekyni, neměl by dlouho váhat. Akce je určena pro aktivní seniory z celého kraje, limitující věk není,“ řekl náměstek přerovského primátora Petr Kouba. Účastníci budou ubytování v táborových chatkách po dvou, po celou dobu pobytu jim bude poskytnuta plná penze včetně svačin – a za týdenní pobyt zaplatí 3 a půl tisíce korun.

Zájemci se mohou hlásit na mailové adrese: milenahesova@seznam.cz.

28.1.2020 9:55:03 | přečteno 1792x | Bc. Lenka Chalupová

Za den: 19919