Kde hledat v nouzi pomocnou ruku? I na to odpoví výstava v nákupní Galerii

ruce

Organizace věnující se sociální práci na Přerovsku se budou od 16. do 20. března prezentovat v Galerii Přerov.

„Každoročně na třetí úterý v měsíci březnu připadá Mezinárodní den sociální práce. U této příležitosti pořádáme akci, kterou jsme nazvali Týden sociální práce 2020. Chceme, aby Přerované věděli, kdo jim nabízí pomoc a jakou formou,“ řekl náměstek přerovského primátora Petr Kouba. Před slavnostním zahájením výstavy sednou zástupci všech subjektů ke kulatému stolu s představiteli města, aby si mohli z očí do očí sdělit své zkušenosti, postřehy, ale i potřeby. Výstava bude připravena formou informačních panelů, od 17. března pak budou vždy od 9 do 18 hodin své služby prezentovat jednotlivé organizace „osobně“.

Kdo si nechce nechat ujít slavnostní zahájení této panelové expozice, ten by si měl poznamenat do diáře datum 16. března a čas 15.30.

24.2.2020 16:32:58 | přečteno 1305x | Bc. Lenka Chalupová