Kamínek s obrázkem Přerova může soutěžit. Děti i dospělí si ho mohou přibalit na výlet

kamínek

Město Přerov vyhlašuje letní fotosoutěž pro všechny malé i velké cestovatele. Její princip je jednoduchý. Stačí namalovat na kamínek obrázek s jakoukoliv dominantou Přerova, nebo na něj napsat název města či vyobrazit jeho znak – a přibalit ho do kufru na prázdninovou či dovolenkovou cestu. Na vybraném místě pak kamínek zanechat a „na památku“ si ho v místě uložení vyfotit.

Snímky budou do fotosoutěže přijímány od 15. června do 15. září. Nejde o to, jestli bude kamínek na Srí Lance nebo v nejbližší vesnici, hlasující budou vybírat tu nejhezčí či nejoriginálnější fotografii. Na té mohou být i lidé – nejde tedy jen o zobrazení míst, ale také o atmosféru, která ukládání kamínku provázela. Snímky se jménem autora a popisem místa je možno posílat na adresu fotosoutez.prerov@email.cz. Hlasovat se bude od 19. do 30. září na webových stránkách města Přerova, v říjnu budou zveřejněny výsledky a vítězové dostanou od města ceny.

„Naposledy jsme vyhlásili fotosoutěž v rámci městských oslav Vánoc. Protože ty byly zrušeny, soutěž nedošla naplnění. Slíbili jsme náhradu a věříme, že tato fotosoutěž, která se má stát zároveň hrou i zábavou, se bude účastníkům i hlasujícím líbit,“ řekla Jana Pivodová z Kanceláře primátora. Připomněla i to, že každý z účastníků může do fotosoutěže přihlásit maximálně tři kamínky ze tří míst.

Foto: Město Přerov vyhlašuje fotosoutěž. Nejde v ní o kvalitu obrázku na kamínku, ale o pěkný snímek z výletního místa.

18.5.2022 14:31:23 | přečteno 749x | Bc. Lenka Chalupová

Technické služby města Přerova Kulturní a informační služby města Přerova Teplo Přerov a.s. Městská policie Přerov Sportoviště Přerov s.r.o. Sociální služby města Přerova, p. o. Městská knihovna v Přerově